tirsdag den 14. maj 2019

Hos GastriBall får du muligheten til trygg og effektiv vekttap uten kirurgi


GastriBall anvender en gastrisk ballong som plasseres i magen i en minimal invasiv prosedyre, og denne hjelper deg til å gå ned i vekt. Det er et godt og trygt alternativ til kirurgi for deg som enten ikke egner deg for kirurgiske fedmebehandlinger på grunn av din vekt, helse eller andre årsaker, eller hvis du ikke ønsker de risikoer som eksisterer ved kirurgiske inngrep.

Med behandlingen fra GastriBall plasseres en intragastrisk ballong i magen, og denne fylles deretter opp med saltvann av varierende mengde avhengig av din kroppsform. Denne tar opp plass i magen, og dette hjelper til å minske sult og dermed også forsterke ditt vekttap. I kombinasjon med trening og kosthold gir dette et trygt, effektivt og holdbart vekttap uten kirurgi for veldig mange pasienter. 

Behandlingen kan anvendes til voksne pasienter med en BMI på over 27, som ikke har klart å gå ned i vekt utelukkende ved hjelp av kosthold og trening. På hjemmesiden kan du lese mye mer om GastriBall behandlingen, hvordan det foregår, og hvem det er egnet for.

Under prosedyren er du kun under lokal sedasjon, og det er ikke forbundet med smerte. Du vil vanligvis kunne dra hjem i løpet av en time etter inngrepet. De første dagene kan du kjenne deg litt kvalm og uvel, men ellers er risikoene ved intragastrisk ballong både sjeldne og oftest ikke alvorlige. 

Fordelene med vekttap uten kirurgi er derfor især mindre risiko sammenlignet med kirurgiske inngrep. Du kan lese mer om inngrepet, forberedelsene og de forskjellige risikoer på nettsiden.
Er du interessert i vekttap uten kirurgi, og er du en voksen overvektig pasient, da kan du kontakte 

GastriBall for å høre mye mer. Du kan også læse nærmere på hjemmesiden, og bli klokere på alle de forskjellige elementer i behandlingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar