mandag den 15. juli 2019

Få bedre sikkerhet til din eiendom med låssystemer


For både private og bedrifter er det viktig å tenke på hvordan man sikrer eiendommen. I dag finnes det en lang rekke forskjellige tiltak som kan anvendes for å gjøre det tryggere, og samtidig få praktiske og fleksible løsninger som fungerer godt i hverdagen. En populær løsning er låssystemer med kopisikre systemnøkler. Det er spesielt noe som velges av mange virksomheter og arbeidsplasser, og som er utrolig relevant for disse.

Men hva er låssystemer da? 

Begrepet dekker over en type system der låser monteres over hele eiendommen i alle de dører du ønsker å kunne låse. Det kan både være utvendige og innvendige dører. Til disse må anvendes de såkalte systemnøkler, som er en spesiell type nøkkel med nummer preget i hodet, og som krever særlig tillatelse for å kunne kopiere. Av denne grunnen kalles de også kopisikre nøkler, nettopp fordi de er utrolig vanskelige å kopiere for uautoriserte personer. Det spesielle ved dette systemet er, at flere forskjellige nøkler kan anvendes i samme dør. Det betyr at du lett kan kontrollere hvilke personer som skal ha adgang til hvilke områder, uten at det er behov for å ha en lang rekke forskjellige nøkler.

Låssystemer med systemnøkler er derfor veldig relevant for virksomheter, borettslag og lignende der folk skal ha adgang til forskjellige områder. Du kan lett styre og begrense personenes adgang, sånn at du fult ut bestemmer hvilke dører som kan åpnes av hvilke nøkler – og dermed også av hvilke personer. En smart, fleksibel og veldig sikker løsning som egner seg godt for mange arbeidsplasser, institusjoner og borettslag.

Det er også mulig å få låssystemer som anvender elektroniske låser frem for systemnøkler, dersom du foretrekker dette. Her er det altså en kode eller et lite kort som brukes frem for en egentlig nøkkel. Konseptet er det samme: bestem hvem som kommer seg inn hvor, og unngå uhensiktsmessig kopiering av nøkler.

Lurer du på om et låssystem med systemnøkler kunne være en god løsning i din eiendom? 

Så kontakt en låsesmed nær deg og få masse råd og veiledning. De kan gi deg nærmere informasjon, og hjelpe deg til å finne ut hvilke sikringsinstallasjoner og tiltak som er mest relevante for deg. Du kan alltid ta en uforpliktende snakk med en profesjonell for å bli klokere, før du velger om du vil investere i den smarte, praktiske, fleksible og sikre løsningen med låssystemer og tilhørende systemnøkler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar